Pizza La Bomba

Pizza La Bomba

Pret: 30 RON – 600 grame, 55 RON – 1200 grame

Pizza La Bomba – explozia de arome și gusturi care te va cuceri din prima mușcătură! Această pizza îmbină cu măiestrie ingrediente de înaltă calitate pentru a crea o experiență culinară de neuitat.

Baza acestei delicatese este un sos de roșii delicios, pregătit cu pasiune și atenție pentru a obține o aromă intensă și savuroasă. Sosul de roșii se îmbină perfect cu celelalte ingrediente, adăugând un gust echilibrat și o savoare inconfundabilă.

Generoasa cantitate de cascaval topit și auriu adaugă un plus de cremozitate și savoare pizza-ului La Bomba. Gustul său bogat și textura moale se contopesc armonios cu celelalte ingrediente, creând o experiență gustativă deosebită.

Combinația de sunca, cabanos, bacon, pastramă și salam uscat adaugă un adevărat festin de arome. Fiecare felie de carne este pregătită cu grijă pentru a-ți oferi o consistență suculentă și un gust inconfundabil. Aceste ingrediente oferă o varietate de arome și texturi, creând o explozie de savoare pe papilele tale gustative.

În plus, pizza La Bomba este completată de un ingredient surpriză – porumbul dulce și crocant. Acesta adaugă un contrast de textură și un dulceață subtilă, completând perfect ansamblul de arome și gusturi.

Disponibilă în două variante de gramaj, pizza La Bomba îți oferă posibilitatea de a alege între mărimea normală, cu un gramaj de 600 grame, și mărimea “de neam prost”, cu un gramaj impresionant de 1200 grame. Prețul pentru mărimea normală este de doar 30 RON, în timp ce mărimea “de neam prost” poate fi achiziționată la un preț avantajos de 55 RON. Indiferent de mărimea aleasă, vei avea parte de o porție generoasă de pizza care să-ți satisfacă pofta.