Pizza Patriotica

Pizza Patriotica (Cu ciolan)

Pret: 60 RON

Pizza Patriotică este un adevărat festin pentru papilele tale gustative! Cu un gramaj generos de 1300 grame, această pizza este ideală pentru a fi savurată în compania celor dragi. Este o combinație perfectă între gustul autentic al ciolanului afumat, crocantețea blatului în formă de bol și aroma irezistibilă a cartofilor prăjiți. Este un adevărat deliciu pentru simțurile tale!

Ciolanul afumat, ingredientul vedetă al acestei pizza, este pregătit cu grijă și atenție pentru a obține o textură și un gust inconfundabile. Carnea suculentă și afumată se combină armonios cu celelalte ingrediente, aducând un plus de savoare și autenticitate.

Blatul în formă de bol este alegerea perfectă pentru a intensifica experiența de a mânca pizza. Crocant la exterior și pufos în interior, acest blat oferă o bază solidă și suculentă pentru combinația de ingrediente.

Însă pizza nu ar fi completă fără cartofii prăjiți, care adaugă un plus de textură și gust. Crocanti pe exterior și moi în interior, cartofii prăjiți completează perfect ansamblul de arome și texturi ale acestei delicatese.

Dar cea mai mare surpriză o reprezintă sosul nemaipomenit ce însoțește Pizza Patriotică. Fie că este un sos de roșii intens aromat, un sos de usturoi cremos sau un sos picant și inovativ, acesta va transforma fiecare mușcătură într-o experiență culinară memorabilă.

La un preț accesibil de 60 RON, Pizza Patriotică este o alegere excelentă pentru a te bucura de o masă delicioasă, satisfăcătoare și memorabilă.

Deci, dacă vrei să te răsfeți cu o pizza deosebită, care îți stimulează simțurile și te bucură cu fiecare mușcătură, Pizza Patriotică este alegerea perfectă pentru tine. Îndrăznește să experimentezi gustul autentic și inovator al acestei delicatese, care îți va încânta cu siguranță papilele gustative!

Ne mandrim cu faptul ca suntem singurul restaurant din gura humorului care vinde acest tip de produs.